David Amdur

previous

TABLES

Evans Project

 Privacy Fence

wood, metal, stone, glass
dimensions all sizes

made for Evans

June 2010

The Evans home  is a very modern structure -  built on a cliff in the Northwest Hills.

The project started with a wall to wall shelving system for the Weaving Room.

Downstairs a home entertainment center equipment cabinet  was built to fit a long list of components.

A Living Room niche cabinet held the cable box, newspapers and magazines.

Outside of the guest bedroom - a Privacy Screen Fence made of ipe was built to spare the guests from a view of the neighbor's drive way....

Weaving Room wall unit installed  blank wall Squaring up the boards Weaving Room Uprights glued Mock up of corner detail props were used to stand it up TV Room TV control stand TV 2 TV 4 wall hung magazine holder  wall niche North before Interior view of screen  Privacy Fence Pipe to wall anchor

posted in Architectural, Furniture, Cabinet, Wood, Residential, Living Room, Office, Outdoors  |  permalink